malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

up and go

Kategori: hästar

ÄLVDALEN! Nu ska vi åka upp till härliga älvdalen. (:

Nu har jag packat alla Soldiers saker och håller just nu på att packar ihop mina kläder. Men alltså jag har blivit värsta fjortisen och har därför jätteproblem med vad jag ska ha för kläder. Okej, det behöver man ju faktiskt inte vara fjortis för att ha men ändå. Jag tror nog att ni fattar vad jag menar. Nej, nu måste jag dra. Håll tummarna för mig i helgen nu! :) Jag har faktiskt fått riktigt bra startnummer, så nu är det bara att hoppas att vädret inte blir alldeles för varmt och så ska jag rida så det ryker. För nu ska vi rida snabbt och felfritt. 

/ M.  

jag saknar dig

Kategori: malinjennybirgitta

Snälla, prata med mig. Jag saknar dig oerhört mycket. Seriöst vad har jag gjort? Jag har verkligen ingen aning. Har jag sagt något? Har jag gjort något? Det verkar så. Det känns som att du dissar mig helt. Om jag har gjort något å snälla säg det. Jag vill verkligen inte att det ska vara såhär. Jag vill verkligen inte förlora dig.
Jag hatar att ha det såhär. Jag hatar att känna såhär...
Du betyder så himla mycket för mig. Snälla prata med mig. Jag orkar inte. Jag saknar dig som f*n.
Jag kunde prata om allt med dig och det var så himla skönt för du förstod. Jag har aldrig träffat en härligare människa och jag trodde aldrig att jag skulle få en så underbar vän som du. Men sen hände det nåt och du slutade att prata med mig, tittade inte ens åt mitt håll och jag vet inte ens varför. ... Jag trodde inte att du var sån. men det visade sig att ag hade fel. än en gång.

/ M.


beröm

Kategori: hästar

Ja, nu är jag nyss hemkommen från en träning för Lotta Björe. Det gick super och min underbara och duktiga ponny var så duktig och skötte sig riktigt bra. Hoppade högt och fint på alla sprången utom det sista då han var väldigt trött. Men jag är verkligen jättenöjd, och jag kan ju lugnt säga att jag tycker väldigt mycket om Lotta, Hon är en riktigt trevlig människa omch en grymt bra tränare. Jag har i och försig bara ridit för henne två gånger men ändå.
Och jag har utvecklats riktigt mycket sen vi sågs sist och lyckats träna bort att inte driva för mycket med sätet vilket var riktigt bra. Och jag rider beslutsamt och effektivt med en bra sits och mycket god inverkan på hästen. :) Det var riktigt roligt att få höra det! Så nu längtar jag verkligen till nästa träning!

Nej, nu måste jag sticka. Vi ska hem till Danai och grilla. :)

/ M.

13.28

Kategori: malinjennybirgitta

Jag kan. Jag vill. Och jag ska. Inget ska stå ivägen för mig nu för jag har bestämt mig. Jag ska klara det här!
Det handlar om viljan. Det gör det alltid. Har du inte viljan, har du ingenting.
Förresten så vill jag fortfarande göra lumpen..

Nu ska jag ut och sola i det underbara sommarvädret!

Ha det!

songs

Kategori: malinjennybirgitta

Tja!

Har ni hört Lacuna Coil? Jag tycker att de är riktigt bra! Jag gillar speciellt Heaven's a lie. :)
"Oh no,
here it is again
I need to know
why did I choose to betray you

Something wrong
with all the plans of my life
I didn't realize that you've been here

Dolefully desired
Destiny of a lie

Set me free
your heaven's a lie
set me free with your love
set me free"

Eller kanske Everything med Lifehouse?

"Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything"

Åh, jag älskar't! ;)
Nej, nu ska jag ut i stallet och fixa klart och sen ska jag springa en sväng så vi hörs!

Ha det!

:)

Kategori: malinjennybirgitta

Hejsan!

Jao, jag hoppas att ni hade en bra midsommar. Det hade iallafall jag. Den firades med kusinerna på mammas sida hemma hos Håkan. :) Mat, efterrätt, lekar, ännu mera mat, skratt, mer efterrätt, ännu mer skratt, guitar hero och Zackarias. Det var riktigt trevligt kan jag lova.
Och så fick jag agera chaufför också, så att mamma också kunde ta ett glas vi eller två och pappa drack en massa öl. :P haha eller massa och massa. en del iallafall. Det var i vilket fall som helst riktigt roligt att köra bilen, så nu har jag gjort det väldigt många gånger på två dagar. mohaha, snart får ni se upp ute på vägarna inne i stan alltså ;)
 
Idag då, jo idag fixade jag först vatten åt hästarna i deras nya hage om vi gjode igår, sen har jag gått och klippt allt gräs under stängslet runt alla hagarna. Fan vad jobbgt det var! Jag skämtar inte, jag trodde verkligen inte att det var så jobbigt som det var. :S mem men nu är det gjort iallafall och nu ska jag ut och rida. :) Ni får ett klipp från Zackarias iallafall. Låten är faktiskt riktigt härlig! :)

 

Ha det!

movies

Kategori: malinjennybirgitta

Hejsan!

Jag hann inte skriva något igår eftersom att jag städade mitt rum och sen var jag ute och red och sen åkte vi hem till Håkan. Åh, min kusin har gjort ett grymt fint skåp! Det ser ut som ett han har köpt, men icke sa nicke. Det har han gjort själv i skolan. 60 timmar sa han att det tog. Men resultatet är fantastiskt. Jag måste ta bilder och visa er sen.  Han får gärna göra mina möbler sen altså. :P
Iallafall när jag kom hem igen tittade jag klart på Mean Girls  och därefter hade jag svrt att välja om jag vill ese Underworld igen eller Skenet Bedrar (Malice). Men det blev Skenet bedrar eftersom att jag såg underworld i förrgår. Åh, jag älskar verkligen den filmen. Det är bara så synd att vi inte har tvåan eller trean hemma. :(

men mums, med vampyrer! iih. I love it!



ooh! Me like!

Nej nu ska jag ut och klippa gräset.

Ha det!
/ / M.

från födseln, solbrända eller lackade?

Kategori: familj och vänner

Hej nu är jag här igen..

jag är bara tvungen att berätta om Toves lilla "aha-upplevelse" vid matbordet för typ en timme sedan.
Vi satt förresten och åt grillat kött och mammas hemmagjorda potatissalad. Grymt gott!

Iallafall, medan vi sitter och äter säger Tove helt plötsligt:
- Hur kan svarta vara så......?
- Vilka svarta? Negrer? , frågar pappa då.
- Ja. Hur kan de vara så svarta? Visst är det för att de bor på så himla varma ställen?
- Ja, det är det väl. svarar mamma, eller hur menar du?
- Alltså är det solen. Alltså att de blir solbrända? För isåfall, varför är de ljusare i handflatorna?
Alla skrattar och pappa svarar:
-  Men det är för att de står på alla fyra när de blir lackade.
- VA!? Är det sant? Jag som trodde att de låg och solade och det var därför som de blev negrer. :O
*alla får en skrattattack*
- Nej, Tove det är inte sant. Det är pigment. En del människor är svarta och en del vita. svarar mamma.
- Jo, du förstår de föds vita och du föddes svart.
- Det tror jag inte på Malin. För jag hittades ju i ett rör i Trollbo.

Hahaha stackars Tove, hon har det inte lätt med mörkhyade. När hon var litenh var hon jätterädd för dem och nu har hon svårt att förstå hur de kan ara svarta. Men vi fick oss ett riktigt gott skratt iallafall ;).


sötunge :)

/ /  M.


 

--> 2.10 and play

Kategori: malinjennybirgitta

jao, idag sov jag till elva men jag är fortfarande hur trött som helst. Saken är bara den att jag är för pigg för att kunna somna, men alldeles för trött för att orka göra någonting. Så därför sitter jag vid datorn och slöar fast jag egentligen borde städa rummet. Nyss kom pappa in också. Han var inte ett dugg glad på mig.
Nej, nu måste jag sparka mig i baken och börja städa. Men först ska jag sätta på musik. Lollipop- Framing Hanley blir det. :) Love it!
Btw, spola fram till 2.10 om ni bara vill lyssna på låten. :)

ha det!

jippie!

Kategori: hästar

oh yeah!

Jag och Soldier är uttagna till finalen i Mountain Horse Pony Cup nere i Ljungby i oktober!
Snacka om att jag är glad!


Malin och Solider Blue i Storbyn

Ha det!

| - |

Kategori: malinjennybirgitta

Ja. Nu är det såhär att jag måste skriva om det här. Ni behöver inte läsa det om ni inte vill men jag måste få ur mig det.

Saken är, väldigt förenklad, att två av mina kompisar har blivit väldigt osams. De hatar typ varandra. Den ena har jag kännt i några månader och den andra någon vecka. Men jag tycker så himla mycket om dem båda två, fast om jag är med den ena så blir den andra sur och vise versa. Okej, egentligen så blir väl den första mer sur än den andra, men poängen är ändå densamma. Och bara för att jag tycker om båda två så hamnar jag såklart i mitten. Båda skulle ifs klara sig utan mig och samma här, men jag kan verkligen prata med båda två. Det är så skönt att kunna prata med någon/några om allt. Men iallafall nu är det så och jag vet verkligen inte vad jag ska göra eller hur jag ska beté mig. Jag hatar verkligen känslan att vara i mitten.

Jag hatar den svarta klumpen i halsen som bara växer.
Känslan av otillräcklighet.
Jag vill veta hur jag känner men det gör jag inte.
Jag vill bara vara naturell och inte stå på höger eller vänster sida, men jag vill inte vara den i mitten.


Usch varför måste jag råka ut för det här en gång till? Jag är så himla trött på det.

Och till råga på allt så har en annan person börjat dissa mig helt och hållet. Svarar inte på mina sms. Pratar inte med mig. Och jag vet inte vad jag har gjort heller. Jag vet inte ens OM jag har gjort något. Jag kan iallafall inte komma på någonting. Men jag tycker att det är så konstigt att personen har gått ifrån att vara en av mina närmaste till en helt annan och som inte ens verkar vilja veta av mig över en natt. 
Jag vet att jag kan vara väldigt jobbig ibland, men hallå det kan ju alla. Men jag tycker ändå att personen ifråga kan säga något isåfall och inte bara ignorera mig och låtsas som om att jag inte finns.

... så... tack ni som läst allt :* 

Pusshej



 

torsdag

Kategori: familj och vänner

Åh så skönt det är att äntligen ha fått sommarlov! Jag älskar det!
Jag följde med pappa när han skjutsade Linus till balen idag också, riktigt trevligt var det. Och Linus blev faktiskt riktigt snygg i sina kläder och hår, och sminket också ja. :P hehe
Och så träffade jag Fiia, Jennifer, Carro, Josefine, Christoffer, Anna-Karin....m.fl. där också. Det må jag säga var riktigt roligt. Och det var ju så fina klänningar på tjejerna. Jag tycker inte längre att jag hade en så himla fin klänning, eller jo det tycker jag. Fast bara halvt. Jag vet inte riktigt.
Och imorn ska jag följa med på Fannys och Toves skolavslutning och sen ska jag ner till Domar och kolla på studenterna, sen ska jag rida och efter det ska jag och Malin på streetdisco. Det känns som att morgondagen kommer att bli lyckad. Bara vädret håller sig förstås, annars blir det inte roligt med STREETdisco. :/

Aja nu ska jag sova. 

puss och godnatt!

byta?

Kategori: malinjennybirgitta

Ja hejsan hejsan. jag tror bestämt att jag ska böra ppdatera de här bloggen lite mer än den andra. Men ag har inte riktigt bestämt mig än. Såå, vi får väl se.
Aja det var väl typ det jag hade att säga för denna stund.

Vi hörs!