malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

dagen

Kategori: familj och vänner

Tjenixen!
Idag har jag nästan bara ridit och varit med Malin. Jag vaknade liksom halv tolv och kvart i ett red jag iväg för att möta Malin. SÅ cyklade hon och jag red hem. Sen har vi tagit hand om min älskling, ätit och hoppat lite studsmatta. Nu har jag precis duschat och håller på att byta om medans Malin  ockuperar duschen . :) Sen ska vi på logfest hos Gunnar. :D Trevligt trevligt!
Jag kan ju berätta lite mer om kvällen sen, och så kan jag ju försöka att ta lite bilder för en gångs skull...
hm, hoppas att Peter är där... Nä, nu ska vi byta om.
Ha det!

let's work it

Kategori: malinjennybirgitta

Goddag, goddag!
 Idag är det verkligen fullt upp, gräs ska klippas, rum städas, två hästar ridas, mat lagas och garderoben ska städas ur. Usch jag som tänkte hinna springa idag också. Men men jag får ta cyklen ut till Malin imorgon istället . :)
aja nu måste jag fortsätta.
Keep up the good work!

God morgon

Kategori: familj och vänner

god morgon på er!
jag vaknade nyss av att min syster kom in på mitt rum och frågade efter pärlorna som vi köpte på biltema igår. Det är jättefina pärlor i trä och olika färger. Jag har redan gjort ett lila och ett grönt armband och hon har gjort fem stycken, men hon är inte alls näjd med dem. Jag däremot tycker att hennes är jättefina eftersom de är blandade.
Nej, nu ska vi pärla några fler innan frukosten.

Have a good day!

king of pop

Kategori: musik

back home again

Kategori: malinjennybirgitta

Ja, nu är vi hemma igen. Det blev en heldag i Västerås med shopping, trevligt sällskap och god hamburgare. Däremot blev det en liten diskussion som jag verkligen är trött på vid det här laget. Den att jag och Johannes ska gifta oss. Visst jag kan erkänna att jag tycker mycket om honom, men hallå jag har inte träffat honom på länge så ja jag saknar honom. Och nej jag har aldrig haft några starka känslor för honom, eller iallafall inga som kan liknas till kärleken man har till en pojkvän. Han är en riktigt god vän som jag har känt ända sedan jag var liten. Åh, jag har så himla många roliga minnen tillsammans med honom.

Nej, nu ska jag ut till stallet och rida. Vi hörs senare.
Pussen

harper's island

Kategori: malinjennybirgitta

åh, jag satt uppe och tittade på det sista avsnittet av Harper´s Island igår. Fy fan vilken bra serie! Jag älskar den. Jag blev helt såld redan på det första avsnittet, sedan har jag följt den slaviskt varje kväll. Men åh, så bra den var! Och så blir den ju bara bättre av att det fanns en massa snyggingar i den. 
nej, nu ropar mamma att vi ska åka. Vi ska åka och shoppa lite :P

Puss
 

beautiful liar

Kategori: musik



..

Kategori: malinjennybirgitta

idag har jag mest slöat och suttit vid datorn. Men nu håller vi på och dansar runt här och sen ska vi åka ut till Broddbo och hoppa. Ska ta en runda på 90 så att han får lattja runt lite :p
så det var väl det enda för nu.

Ciao!

moppe, misslyckade snoddas och kantareller

Kategori: familj och vänner

Har varit lite dålig att uppdatera nu de senaste dagarna men jag har haft fult upp.

- Fredags, först åkte jag och Fanny in till stan och köpte present till Tove som fyller år idag(Söndag). Därefter köpte vi glass och satt ute på moppen och åt. Riktigt mysigt. Sen åkte vi hem och så kom farmor och farfar ut och gratulerade Tove och fikade. Sedan åkte vi till Borlänge och Aubiose. Jag köpte en blå repgrimma till Soldier, en bok om dressyrens grunder, ridstrumpor och en täckesgjord. Kupolen blev nästa anhalt och på Ur&Penn köptes ett par stora pärlörhängen. ginatricot köptes en ljusblå topp och ett grön, svart och blå randigt bälte. Och på H&M skaffades en rutig tjocktröja i en massa olika färger.
Därefter blev det en McFlurry på McDonald´s och sedan bar det av hem till Håkan och där bjöds det på grillat och en massa skratt, bad, tjejsnack och filmtittande med kusinen och systrarna. :) Riktigt trevligt!

- Lördags, tog en långtur med Soldier, sen tog jag moppen över skogen och ut till Malin. det var ju tänkt att vi skulle baka snoddas... men hm, den första blev sned, den andra gick rakt åt skogen och den sista blev perfekt. :) Tredje gången gillt! Sen blev det bad och därefter grillat kött och Snoddas a la Thö MalinZ . Och så vips var det så mörkt att jag inte ville ta moppen hem utan jag sov kvar och åkte hem idag på morgonen istället. Det blev en massa kantareller också.

En hittills väldigt trevlig helg! Nu ska vi ner och fika för första men absolut inte sista gången idag.

Ha det!
/ M.

drömmar, internat och 280 hål

Kategori: malinjennybirgitta

seriöst jag har börjat drömma de mest störda drömmar igen.

-inatt var jag tydligen halvsyster till Miley Cyrus och dotter till Brad Pitt. Hänger det ihop tycker ni? Jag tyker iallafall INTE det. Jag har drömt att Brad Pitt är min pappa en gång förut också men den här gången kändes det verkligare på ngt sätt. Det kan nog ha att göra med att Soldier var med och vi var iväg på en tävling. Grejen med tävlingen var bara att den var i USA och det var en jättestor tävling och en massa fotografer, talangjägare och sånt. Det slutade iallafall med att jag vann och började på en jättefin skola där man kunde ha ridning som specialidrott tre gånger i veckan. Så Soldier var där på skolan och jag bodde i ett jättefint litet hus med nån tjej som blev en jättebra kompis. Det var typ som Strömsholm.

Hm, det skulle kanske inte sitta fel med det där internatet:P
Idag ska jag klippa gräset, rida, borra 280 hål, US-möte eckh därefter titta på Harry Potter med de coolaste! :) Trevligt, trevligt.

Ha det!
Love M

kärlek x 3

Kategori: hästar

åh, jag blir så trött på min mamma ibland.
Men men, Soldier var jättefin på programträningen och Kerstin var super. Henne vill jag träna dressyr för.
Nu ska jag iallafall ner och ta en dusch och sen är det Harper's Island och sms-terrning av jonte som gäller.
Trevligt!
Love M.

drömmen

Kategori: malinjennybirgitta

Jag sa ju att jag skulle berätta om drömmen senare, och det blev senare. Nu ska ni få höra.

- Jag har en kusin som heter Magdalena och hon är ett år yngre än mig, iallafall så drömde jag att hon skulle gifta sig med nån konstig och snobbig typ som jag inte kommer ihåg vad han hette. I min familj var det bara jag som var bjuden så jag tog min moppe och åkte dit, det är väl en sisådär 30 mil, max, men jag tog moppen iallafall.
När jag kom till stället som bröllopet skulle hållas på så var det typ som en park. Eller det var en liten byggnad med en stor hall där det fanns klädhängare och toaletter, sen gick man in igenom en dörr och kom in i det stora rmmet, där fanns en scen och det var stora fönster och en massa bord som stod som en hästsko plus att det fanns en länga till mitt imellan de två på sidorna. I ena stunden skulle jag sitta vid bordet närmast dörren men sen satte jag mig längst upp där bruden och brudgummen satt.
 Och hm, ja, Magdalena hade en  stor bröllopsklänning på sig, men den var mintgrön och brudgummen, vad han nu hette, hade Jeans och en T-shirt(!). Jag själv hade ett par svartgråa jeansleggins, ett rött linne och en svart tunika och så hade jag tydligen hårförlängning och ett par assnygga svarta gladiatorpumps. Sen såg jag att min gamla förskolelärare var där och så hade jag helt plötsligt åkt på moppen tillsammans med någon kille som jag inte vet vem det var, men han var tydligen min pojkvän.
Efter en stund gick jag och killen ut i hallen in på toaletten och sen gick brandlarmet så brandkåren kom men då sa de att det inte brann utan att det var min väckarklocka och då vaknade jag.

haha lite vrickat men men :P
Sweet dreams!

det är ju typiskt

Kategori: malinjennybirgitta

gårdagens eftermiddag tillbringades med han som betyder. Trevligt, trevligt!

Idag ska jag börja med hinderstöden eftersom jag inte gjorde det igår. Och sen ska jag och Soldier täna på dressyrprogrammet. Hoppas att han är lika fin idag som igår.
Vädret är iallafall, än så länge, mycket bättre än igår så det ser ut att bli en ganska bra dag iallafall.

Jag drömde konstigt inatt också. :s riktigt stört var det, men det berättar jag mer om ikväll. Just ja, ikväll är det Harper's Island också! Jippie, Jippe!

Nej nu ska jag ut och jobba och det är ju typiskt, nu började det regna. Skit också.  Aja vi hörs ikväll.

/ M.

ondskan & alias

Kategori: malinjennybirgitta

hejsan på er !

Igår blev det ingen uppdatering efetrsom det åskade och blixtrade. Vill liksom inte att modemet ska brinna upp. Aja, igår sov jag till halv tolv och sen satt jag inne i tv-rummet med massagekudden och en Ellos-katalog. Riktigt mysigt var det. Sen var jag ut och red och hoppade lite. Han var så himla duktig och lyssnade jättebra på mina hjälper. Däremot så drog han lite väl mycket så nu har jag blåsor på ena handen, men det är sånt man får ta om man rider utan handskar. Och så hittade vi en massa kantareller också.
Därefter bänkade jag mig framför tv-n med en varm kopp te, en persika, ostbågar och myskläder oh tittade på Ondskan.
Alltså den filmen. Så sjukt bra gjord. Och att Andreas Wilson är så grymt snygg gör ju saken ännu bättre.

 

Idag har jag bara suttit här och chattat och lyssnat på musik. Alias-In Flames är dagens favorit. Snart ska jag ut och hyvla hinderstöden, sen ska de oljas in och kanske målas. Vi har inte bestämt oss än. Men ja, det var väl allt för nu tror jag.

Puss
/ M.

två kilo på en månad

Kategori: malinjennybirgitta

Godmorgon på er alla!
Vad ska ni hitta på idag då? Själv tänkte jag äta klart  min frukost; Te, skogaholmslimpa med rökt hamburgerkött och sallad och fil med skivad persika och banan. Smaskens. Samtidigt sitter jag och kollar på Doctors. ( Vill ni ha mer info gå in på thedoctorstv.com.) Sen tänkte jag sticka ut och rida i regnet.

Idag fick jag lära mig något som jag inte visste. Om man börjar dagen med en mjölkprodukt, som t.ex. mjölk, fil, yoghurt, keso... Så har studier bevisat att man går ner två kilo på en månad. Lite häftigt egentligen. Jag vet inte om jag riktigt tror på det men tipset var frnån en läkare så kanske. Vad tror ni?

Nej nu ska jag avsluta frukosten.
/ M,

Thö MalinZ

Kategori: familj och vänner

Det blev en underbar dag idag trots regnet. Malin kom hit och lekte lite så idag har Thö MalinZ gjort hela byn osäker alltså. Riktigt, riktigt roligt var det. Och Fanny har varit så söt hela dagen. :)

här kommer lite bilder iallafall.


Haha alla tycker att jag ser ut som Michael Jackson på det här kortet. Vad tycker ni?



Jag älskar er.


/ M.

MJ

Kategori: celebrities

Jag har alltid tyckt om Michael Jackson men jag kan inte säga att jag har varit ett stort fan av honom. Han har gjort riktigt bra musik och dansar grymt bra. Okej, "grymt bra" är lite för snällt, enligt min mening, men jag vet inte hur jag ska säga annars. Iallafall så har jag börjat tycka om honom oerhört mycket nu efter att han har dött. Det är väldigt konstigt egentligen men så är det och jag vet inte varför men men. Iallafall så kommer han för alltid att leva kvar i våra hjärtan och hans musik, tror jag, kommer att leva vidare i flera generationer. Lyssna bara på den här låten. Så grym. Så bra. Så underbar. Så genomtänkt. Så älskvärd. 
/M.

sömntuta

Kategori: malinjennybirgitta

jepp, jag sov till typ ett idag då mamma kom och väckte mig. men jag var fortfarabde jättetrött så jag ville sova mer men det fivk jag inte. konstigt. iallafall så följde jag med in till stan då och köpte en ny luva åt Soldier. Den är marinblå med silvriga ränder vid kanten och en liten broderad häst på ena örat. och så köpte jag ett jättefint halsband och ett par solbrillor på Guldfynd, lånade boken "magi" på bibblan och sen åkte vi hem. inte riktigt den ordningen men sak samma. Nu ska jag spela en match mot datorn i Worms och sen ska jag ut och rida.

Pusshej
/ M.

rösta

Kategori: malinjennybirgitta

Just ja, snälla gå in på tretorn.se , klicka på "Alla Bidrag" och skriv sedan in Malin Forsberg i den lilla sökrutan. Sen röstar ni på den av mina stövlar som ni tyckar är snyggast. Jag skulle bli så oerhört tacksam och glad om ni kunde göra det. Den som vinner vinner biljetter för två till Olympia Horse Show i London. Vilken dröm!
Nej nu ska jag ut och fixa Soldier till tävlingen.

Puss så länge
/ M.

resultat

Kategori: hästar

En liten update om tävlingen förra helgen.
L:C+5 4 fel, rev tvåan
L:A utgick, han hoppade rätt igeonom ett hinder och kändes oren på höger bak sefter det
L:A utesluten, han stannade först på tvåan pga ful sväng av mig och sen på 5a

men men, vi ska tävla idag igen så nu jävlar! Håll tummen! ;)

surt

Kategori: malinjennybirgitta

Näej vad surt! Jag loggade just in och såg att inte ett enda inlägg har kommit upp under veckan. Jag som har mobilbloggat flitigt varenda dag den här veckan. Jag fattar inte varför det inte fungerar. Är det någon som kan hjälpa mig?