malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

this sucks

Kategori: malinjennybirgitta

Vill ni veta något som verkligen suger kuk?
Ridsår. Det är fanimig det värsta som finns. Aj säger jag bara..

finally

Kategori: malinjennybirgitta

Åh, äntligen!
Nu har jag fått min nya säng, mitt rum är urstädat och ommöblerat, vi har fått lov och jag fick träffa mina älskade farmor, farfar och Linda. Riktigt trevligt. Nu tänker jag faktiskt snart ta och lägga mig, eller om någon timme förstås.
Bilder kanske kommer senare när jag har fått in alla saker igen.
Näej, nu blev det ett tråkigt inlägg igen.
pusshej

om jag vill? skoja inte!

Kategori: malinjennybirgitta

Näej, det här är inte ett dugg roligt längre. Jag är så himla trött på att vara yngst nu. Jag vill fan också fylla arton nu! Det är liksom " ska vi ...nej, visst ja. Malin är ju inte arton" Eller "Vill du följa med till..Nej fan, du är inte arton." Skit.
Än så länge så har jag ju iallafall några kompisar som inte fyllt arton men hälften av dem fyller snart. Och när fyller jag då? Jo om lite mindre än ett halvår! Varför har jag så himla många äldre kompisar? hmmm, nu blev jag sur.
Visst, alla mina kompisar har inte fyllt arton men de flesta, vilket gör att det känns som att alla har det.  

Haha intressant inlägg det här blev då. Det känns som att jag måste skärpa till mig lite på en hel del punkter nu.


 

beslutsångest

Kategori: kläder

Hallå!

Nu får ni hjälpa mig för jag har fått beslutsångest. Jag tycker att alla tre är sjukt snygga, men vilka tycker ni är snyggast?



Puss!

verkligen inte bra

Kategori: musik

Åh herregud. Det här är verkligen inte bra.

Even worse..- it´s true

nu får det fan vara nog, lägg ner!

Kategori: malinjennybirgitta

Alltså seriöst! Nu får det fan vara nog! Lägg ner för fan. Om du nu tycker att jag är en lögnaktig bitch så fine, men håll det för dig själv. Vad jag däremot inte förstår är var du har fått det ifrån.
Eller att jag är en slampa och bara playar runt? Känner du mig så vet du att det inte är sant. Och att då sitta och kommentera det anonymt? Hur fegt är inte det på en skala. Jag vet inte vad jag har gjort mot dig för att få detta hat. Och ja, tyck vad du vill om mig men håll det för dig själv.  
Lägg ner!!!

vad ser ni egentligen?

Kategori: malinjennybirgitta

jag undrar vad folk ser hos mig egentligen. Jag menar, jag kan verkligen vara a pain in the ass sometimes. När jag är sjukt flummig till exempel. Eller när jag blir avundsjuk eller svartsjuk. Och mina humörsvängningar. Fy fan, jag vet inte om jag skulle orka vara kompis med mig själv. Seriöst. Jag är ju för tusan helt störd.
Nu låter jag säkert väldigt depp, men faktum är att jag för tillfället är väldigt glad, lite trött bara.
Någon som kan svara?

äntligen

Kategori: malinjennybirgitta

yes!
i have a mobile!
Jag fick mitt SIM-kort idag så nu är jag back on track ;)

storm

Kategori: musik



passar så bra just nu.

Godnatt!

en liten fråga

Kategori: malinjennybirgitta

kan någon vara för snygg?
För isåfall vet jag två.

problemet är?

Kategori: malinjennybirgitta

Snälla lägg av! Jag orkar fan inte med att ni trycker på från alla håll med era jäkla frågor. Kan ni inte bara acceptera svaren jag ger er och sedan lämna det? Vad är det som är så svårt med det liksom.?

Och Du! Back off! Jag håller på att bli så jäkla arg att jag snart inte vet vad jag gör. Vad är ditt jävla problem? Lämna mig ifred och låt mig vara den jag vill vara och vara med dem som jag vill vara med. Strunta i mig och lev ditt eget liv för jag vill verkligen inte ha något med dig att göra längre. !

7 mars

Kategori: malinjennybirgitta

Hejsan!

Jag har varit på ungdomsledarutbildning hela helgen och har därför inte kunnat uppdaterat någonting. Men ULK:en då. Ja, vilka härliga och störda människor säger jag bara. Det finns inte mycket att säga om dem mer än att de är störda as hell. Man har verkligen inte en tråkig stund med dem. Så härliga och öppna på alla sätt. Jag älskar dem.
Visst jag har säger det ganska ofta. Att jag älskar någon eller några menar jag. Men jag gör ju det. På ett eller annat sätt och mer eller mindre.

Vet ni mer vad jag har kommit fram till nu under lovet?
Jag tycker verkligen inte om att sova själv. :s

men nu ska jag krypa ner i min säng och sova ensam.

Puss och Godnatt

5 mars

Kategori: malinjennybirgitta

Godmorgon!

Den som säger att man inte använder hela kroppen när man rider, borde prova på att rida ett riktigt dressyrpass.
Idag har jag nämligen sjuk träningsvärk i axlar, rygg, mage, rumpa, nacke, vänster överarm och lite i ljumskarna. Jag vill inte veta hur det kommer att kännas imorn. :s
Idag ska jag iallafall snart åka till Fia och sen ska vi ner på stan för att köpa present till Marre innan vi drar vidare hem till just Marre. Därefter måste jag hem och rida, baka, åka till stallet, hem igen, packa och sen hem till Malin. Haha ingen aning om hur jag ska hinna allt innan halv nio ikväll men det löser sig nog. :P

Puss!

alltid fel

Kategori: malinjennybirgitta

Vet ni vad jag har kommit på?
Jag faller alltid för fel killar. Jag fattar inte, det är alltid någon som inte är bra för mig. På ett eller annat sätt. Vad är det för fel på mig egentligen? :s

4 mars

Kategori: hästar

Hallå!

Idag blev det att gå upp tidigt för att ta ut hästarna och sedan dra till ridklubben där jag red ett monsterpass på Diva. Skapligt förälskad jag blev i hästen. Henne skulle jag verkligen kunna tänka mig att rida oftare. Hon hade inte något speciellt skönt steg eller så men hon var sjukt mysig att rida, även om jag kommer att få betala för det imorn.

Ikväll blir det iallafall hoppträning på Soldier. 
Just nu sitter jag och sjunger med i Lacrimosa med Sweetbox medan min lillasyster lagar mat. Korvgryta blir det. Mindre gott men hon är jätteduktig så jag får väl offra mig på en korvbit iallafall. ( För att vara snäll. )

Puss!

love

Kategori: musik

töntarna

Kategori: musik

3 mars

Kategori: familj och vänner

God Morgon!

Igår kväll kom min älskade Malin hit och så lagade vi Spaghetti och köttfärssås åt min familj. Riktigt gott blev det!  Därefter pratade vi om allt möjligt och mitt i natten fick jag någon knäpp om att jag ville baka chokladbollar. Haha så då stack vi ner och sen hann vi med att planera hur mitt rum ska se ut om jag får rummet nere bredvid köket. 
Haha när vi tittade på bilder så utropade jag plötsligt: Honom har jag sett naken! Och shit vad vi skrattade.
Nu idag har vi tittat på ett jättemysigt barnprogram. I drömmarnas trädgård heter det. Jättemysigt kan jag lova. :)



haha
Puss!

2 mars

Kategori: malinjennybirgitta

Go'morron!

Eller ja, god förmiddag eller goddag passar nog bättre.
Den här dagen började verkligen inte bra. Jag vaknade av en jätteäcklig dröm och mådde jätteilla. Sen ska jag gå ut i stallet för att släppa ut hästarna och först halkar jag i backen och blir alldeles full av snö. Jag såg seriöst ut som en jäkla snögubbe. Iallafall så ställer jag mig upp och fortsätter till stallet. Och vad möts jag av där då? Jo en liten skit häst som har tagit sig ur boxen och som har lyckats få upp locket på havretunnan. Hon hade ätit en massa hö, en massa havre, haft ner mineralhinken på golvet så det låg fullt med mineraler, kissat på golvet, haft ner grepen i det, skitit, haft ner tre täcken och en massa hinkar. Fan vad arg jag blev! Så då var jag tvungen att ut och gå med henne för att hon inte ska få kolik. Jag som inte klädde på mig så mycket bara för att jag tänkte att " det går väl snabbt att bara släppa ut hästarna idag". Men nej, verkligen inte. Usch för hästar ibland alltså.

Och drömmen då, jo, jag är faktiskt inte säker på vad som hände. För det enda jag kommer ihåg är att folk rullades i spiktunnor, att de skrek, jag grät, någon bröt av armen och benet på min lillasyster, någon brann och någon blev misshandlad. Jag stod där och kunde inte göra någonting och jag visste på något sätt att allt berodde på mig.
Alltså det var jätterörigt men det kändes så sjukt verkligt. Jag hörde liksom skriken, hörde hur benen knäcktes, kände äckliga lukter...
Nej, fy!
Nu ska jag och min syster äta frukost och sen blire nog stallet.:)
Puss

den där jobbiga hemligheten, ni vet

Kategori: malinjennybirgitta

Har ni någon gång haft en hemlighet som ni bara vill berätta för någon, men som ni inte kan berätta? Antingen för att ni skäms över det eller för att ni har lovat att inte säga något?
Har ni kännt att ni har en stor klump i halsen och att ni nästan inte kan andas pga den där hemligheten?
Har ni fått panikattacker eller agerat konstigt på något sätt bara på grund av den där förbannade, eländiga hemligheten som ni verkligen vill berätta men som inte kommer ut även om ni försöker?

Det har jag. Jag tycker verkligen inte om det och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få det att sluta. Jag är ju för tusan rädd för den. Jag har några nära vänner som skulle känna igen sig om jag berättade för dem och de skulle veta hur det känns. Hur jag känner. Det skulle vara så lätt att bara låta allt forsa ur mig. 
Men jag kan inte. 
Det är inte det att jag inte litar på dem. För det gör jag. Jag skulle berätta allt för dem utan att tveka om det inte var så att när jag försöker så tar det bara stopp. Orden fastnar liksom på tungan och jag vet inte vad jag ska säga. Allt blir blankt.
Jag vet inte hur jag ska förklara för att ni ska förstå hur jag menar, men jag tror att ni som inte förstår, det är nog lika bra. Förlåt, men jag tror det.
Jag skriver inte det här för att jag vill ha uppmärksamhet eller något liknande, som vissa har sagt, utan jag behövde få skriva av mig lite. Allt har liksom bara byggts upp och tillslut måste det komma ut. Jag har stängt in så himla mycket på sistone och det här blev verkligen droppen som fick bägaren att rinna över. Vilken uttjatad liknelse.
Jag säger inte att jag är deprimerad eller något sånt, jag säger bara att det har blivit för mycket. Det har varit rykten, skitsnack, blickar, gliringar och så nu det här. Fy fan för livet ibland säger jag bara, Och fy fan för människor. Shit vad vi kan vara egoistiska och känslokalla.

Men jag måste säga att gänget från Tyskland och mina närmaste vänner har verkligen hjälpt mig att hålla leendet på läpparna och humöret uppe. Det är verkligen guld värt och ni anar inte hur mycket jag älskar er för det! <3

ganska nöjd

Kategori: malinjennybirgitta

Nu känner jag mig duktig. Haha blev faktiskt rätt så nöjd med min nya header, dock så är jag inte klar riktigt än men med tanke på hur komplicerat jag tyckte att detta var så tänker jag nog vnta till omorn när jag är lite piggare. haha :)
Dagen var riktigt lyckad måste jag säga.
Tack för skratten David. ;)

försöker mig på att ändra utseendet

Kategori: malinjennybirgitta

allt möjligt

Kategori: malinjennybirgitta

Jaa ni. Nattens drömmar var väl inte de allra bästa måste jag säga. Usch jag vaknade och mådde jätteilla efter den sista drömmen. :s

Nu sitter jag och väntar på att David ska komma, vilket verkar ta väldigt lång tid. Vad tusan håller han på med?
Och det snöar ute som vanligt.Usch jag är så sjukt trött på all snö just nu. Visst jag tycker om snö och jag tycker om vintern men det här. Det är alldeles för mycket snö för min smak. Bor vi verkligen i Sverige, eller har landet kanske drivit uppåt mot nordpolen. FY säger jag bara.
Nej nu ska jag ta och byta om. Ikväll blire att jobba igen.
Puss!

underbart

Kategori: familj och vänner

Har nästan precis kommit hem från en helt underbar kväll med gänget från Tyskland. Alltså det är sjukt vad härliga de människorna är. Vi är helt olika allihopa men ändå så klickar det riktigt bra. Vi har sjukt roligt ihop. Visst det finns kanske ngt undantag, men åh vad jag tycker om dessa människor. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men känslan är så härlig. Man kan verkligen prata om allt och det är så skönt att känna det.
Jag älskar dem.
 

Nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng och drömma underbara drömmar :)
Godnatt!