malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

fängelse?

Kategori: malinjennybirgitta

god kväll på er alla. Eller okej, god natt är det väl egentligen.
Jag har nyss tittat färdigt på National Treasure 2. Fasen vilken bra skådis Nicholas Cage är!
Idag har jag varit på teorilärarridning igen och idag var det hoppning som stod på schemat och herregud vilket busfrö jag red på. Soldier tyckte att det var jätteroligt och brallade vääääldigt mycket kan jag lova. Haha min lilla sötnos:)

Sen har jag även gjort ett pepparkakshus och bakat lite pepparkakor. Lite sent kan ju tyckas men hallå, om jag vill göra det nu så är det ju inte direkt så att jag blir skjuten eller fängslad för det.
Imorgon måste jag plugga matte, annars kommer mitt andra nationella också gå åt fanders.

Nej nu ska jahg ner och borsta tänderna och sen kryper iallafall jag till kojs. :)
Godnatt med er och sov så gott!

Puss

take my lips

Kategori: musik

hallå!

Kategori: malinjennybirgitta

Hejsan svejsan!
Hoppas att det är bra med er och att ni har haft en riktigt bra jul med en massa fina julklappar! Jag har iallafall haft en riktigt bra jul.
Idag var det teorilärarridning och Soldier var så duktig så.:) Strax ska jag ut i stallet och packa in mat till honom i bilen och sedan åka till ridskolan och ge honom lite mat. Han får nämligen stå kvar där i natt eftersom att vi ska rida imorn också och då slipper vi köra med transporten i all snö.

För tillfället sitter jag och lyssnar på Take my lips med Ferras. Åh, vad jag tycker om den låten. Den är så himla fin! :) Jag ska försöka leta upp den på youtube och antingen lägga upp videon eller länka till er. Men den är verkligen värd att lyssnas på. Jag älskar att hans röst blir lite hes och nästan spricker på några ställen. mmmm... jag ryser :)
Nej nu ska jga åka och ge min älskling lite mat.
Puss på er :)

åttonde december tjugohundranio

Kategori: celebrities

jag är absolut förälskad i The Vampire Diaries .
det är helt sjukt. Jag blir lika glad varenda gång jag tänker på det, och jag längtar så otroligt mycket efter nästa avsnitt. Men det kommer inte förrän den 14:e januari (!!!!!) och det är i USA. så jag kommer inte att kunna se det förrän tidigast den 15:e, om jag har tur.
gaaaaaah!
Men, men jag kan ju lägga upp några bilder, sen måste jag dra.






ja tack :')
Pusshej!

i am cut

Kategori: malinjennybirgitta

i'm so tired of this fucking freakshow.
jag hatar att jag inte kan tänka på ingenting utan att få panikattacker hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra för att få dem att försvinna. jag har den här äckliga känslan i magen hela tiden. Ja, den är äcklig. jag vet inte vad den beror på och jag har haft den så länge nu att jag börjar bli rädd. rädd för att sluta tänka, rädd för att släppa allt. jag har inte velat prata med någon om det heller och det svåraste var nog att inte berätta något för malin eller matilda. men jag har inte kunnat. jag vill inte vara den som mår dåligt. jag vill inte vara den som tynger ner andra med mina känslor som inte vill försvinna. jag vill inte.


these scars wouldn't be so hidden
If you would just look me in the eye
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside
I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb

tack

Kategori: malinjennybirgitta

hej
jag vet att jag inte har uppdaterat på väldigt länge nu, men jag har verkligen inte tid. Men jag måste bara säga tack til alla ni som har fortsatt att kolla min blogg dagligen! :)
så gulligt :)

puss