malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

just need to tell you about my obsession

Kategori: musik

Jag tittade just på Vampire Diaries avsnitt elva av andra säsongen. Herrejesus vilken sucker jag är för den serien alltså. Helt sjukt och det är verkligen inget som jag är stolt över. Jag blir helt knäpp efter ett avsnitt och om jag inte får se det på för lång tid får jag abstinens. Usch, usch.

Åh, när jag ändå är inne på pinsamma beroenden eller beteenden så kan jag ju också berätta om mitt lilla "jämna"-komplex. Det ska vara jämnt. Jag kan inte äte tre köttbullar utan det måste vara antingen två eller fyra. Volymen på radion i bilen måste sluta på en jämn siffra, en nolla eller en femma det kan gå bra ibland. Men haha mina turnummer är 7 och 17, någon som kan förklara det för mig? Liiite stört kan väl tyckas va.

Anyway så kommer iallafall den officiella videon till låten "obsesson" av Sky Ferreira. Jag tycker att den passar perfekt just nu. :P

elftedecembertjugohundratio

Kategori: malinjennybirgitta

Vad säger ni? Ska vi försöka att fixa till den här bloggen och börja uppdatera den lite oftare kanske? Eller åtminstone försöka. Det dör man ju inte av menar jag. :)