malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

den fjärde mars tjugohundraelva

Kategori: malinjennybirgitta

Nu har jag äntligen bestämt mig för en familj! En liten parentes bara.

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit så tråkig att jag mest har suttit och läst Jane Eyre. Och för guds skull folk! Om ni har samma smak som mig i böcker, läs den inte! Jag tycker inte alls om den . Usch! Fast okej, jag tyckte sämre om Doktor Glas och Dödsynden. Läs inte dem heller om ni inte måste.
Jo, jag har ridit också. Snacka om att min plutt vet hur han ska göra för att gå mig på nerverna. Han går hur fint som helst i djup form och allt ända tills jag fattar galopp och galopperar lite.. Då ska han minsann köra upp huvudet, ryggen och ta tag i bettet. Dumma häst.. Men söt är han iallafall.

Just ja, jag höll på att glömma. När jag skulle ta in honom från stallet och gick på vägen så såg jag att det kom en bil framifrån, och jag tänkte att " Jag skyndar mig över vägen så att de kommer förbi". Tror ni inte att jag halkar och ramlar pladask på rumpan mitt framför bilen och med Solle i ena handen? Solle tittar på mig som om jag var knäpp ( han undrade väl vad tusan jag gjorde där), min lilla skithund skäller på mig och viftar på svansen som en tok och vad tror ni att bilföraren gör? Jo, han sitter där inne och asflabbar! Jag kan inte neka till att det antagligen såg komiskt ut, men jag blev lite putt bara för att det var så pinsamt. Men, men jag skyller på platta ridskor och en hal väg. :P

Nu ska jag sova.
Kram och Puss och Godnatt!

den tredje mars tjugohundraelva

Kategori: familj och vänner

Hallå!

Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår om dagen men det blev aldrig av så det kommer här istället. :)

Jag och mina systrar åkte iallafall upp till aqua nova och badade på förmiddagen. Riktigt, riktigt roligt. Efter en massa rutschbaneåkande, vågmaskiner, utomhusbad och fors-åkande pkte vi så till kupolen. Tove och jag hittade ett varsitt par chinos inen på H&M. Tove tog ett par blåa och jag, den färgälskare som jag är, tog ett par röda. Därefter tog vi en sväng in på skohuset och jag letade efter ett par skor till balen men hittade inga. Däremot hittade jag ett par assnygga andra svarta klackar för 50:- . KAP! I love 'em.

Jag är fanimej en riktig sucker för skor. Bara uppe i mitt rum har jag just nu sju par(!).

Anyway, på kvällen bänkade vi oss vid tv:n och efter många om och men blev det Heath Ledger i Casanova som fick underhålla oss. Haha Tove trodde att det var en film där folk "sprang runt och dödade varandra".

Jag måste säga att det var längesedan som jag hade så kul med båda mina systrar.

Puss och Kram

andra mars tjugohundraelva

Kategori: malinjennybirgitta

Hallå där ute i stugorna!

I'm back again!

Vad har jag gjort idag, hmm... Jo, jag har haft en sån sjuk vårkänsla och jag har verkligen längtat till sommaren. Men sen var jag och Tove ute och red på sjön och då insåg jag att det är min sista vinter tillsammans med Soldier. Jag vet, det låter lite töntigt, men jag blev faktiskt ganska depp över detta faktum. Men det gick över ganska fort när vi galopperade ikapp. Vinden som jag kände i ansiktet, känslan vid varje galoppsprång. Jag kände hans muskler arbeta i varje språng och jag kunde inte låta bli att skratta av ren och skär lycka.
Åh, vad jag älskar hästar!
Det var då jag insåg att jag inte kan åka som au pair till en familj där jag inte kommer att ha någon kontakt med hästar. Jag skulle inte klara av det.
Ja, det var väl det jag ville berätta tror jag. Nu ska jag gå och lägga mig och imorn bär det av till borlänge och aqua nova med Tove och Fanny. :)

Kram och Puss och Godnatt på er! :)