malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

mm, i love the sun

Kategori: malinjennybirgitta

Hallå där ute!

Denna dag har sedan jag gick upp vaknade vid ett ägnats åt uppsatsskrivande ute på en filt i solen. Oerhört skönt måste jag medge. Dock slutade mitt internet att fungera mitt upp i allt så när pappa skulle hjälpa mig startade han om datorn och eftersom att jag inte hade varit så smart att jag hade sparat det jag hade skrivit så var jag tvungen att skriva om allt. Men nu är det klart och jag har en horror story och en naturkunskap kvar att skriva.
Just nu står min söta ponny och tittar på mig från hagen så jag tror nog att jag ska ta och packa ihop och ta en liten ridtur innan maten. :)

Hoppas att ni har det bra!
Pusshej!

you make me sick

Kategori: malinjennybirgitta

Hur gör man när man inte kan ignorera en person som irriterar gallfeber på en? Hur gör man när man vill vara med person A och inte tål person B som är kompis med person A? Förstår ni hur jag menar? Liksom hur ska man kunna vara med person a om man får person b, som man inte kan vara med utan att bli förbannad, på köpet?
Jag vet verkligen inte hur jag ska göra men jag orkar verkligen inte med det här mycket länge till.

använd stålhätta

Kategori: malinjennybirgitta

Hallå!
Igår spenderades dagen i Orsa Björnpark med miljöklassen. Riktigt trevligt, förutom att min stortå höll på att ta kål på mig. För i torsdags så klev min häst på min tå och jag hörde hur det knakade i hela tån. Så på en gång fick jag en blånagel och sjukt ont, men inte tänkte jag så mycket på det då. Jag menar, jag har ju blivit trampad ett antal gånger tidigare och det har gått över efter några dagar. Men dagen efter hade jag så ont så jag haltade och värre var det på lördagen. Inte nog med det så skulle jag tävla, så det var bara att klämma på sig ridskorna och uthärda. Men på kvällen var jag tvungen att fråga min mamma vad hon trodde om det och både hon och pappa sa att jag måste punktera den. Men nej, det villa jag ju inte göra. På söndagen skulle jag ju såklart också tävla. Att rida gick bra men att gå? Det gjorde ont.
I måndags glödgade pappa ett gem och gjorde ett hål i nageln. Det kändes ingenting, sen ploppade det till, sprutade ut blod och var och jag skrek till. Och sen var jag tvungen att stå och trycka ut blod och var. FY FA säger jag bara. Det gjorde så ont att jag nästan började gråta. Så sen dess är det verkligen en riktig pina att gå.
Så, ANVÄND STÅLHÄTTA!!! Det är det enda jag kan säga.

i really suck at this

Kategori: malinjennybirgitta

jag suger verkligen på det här. men jag har ju ingenting att säga, ingenting. Det är hemskt. Jag har inte mycket att säga till mina vänner heller. Eller egentligen har jag kanske det men det är aldrig något som jag kommer på. Jag gillar inte den här känslan.