malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

timo

Kategori: musik

det här var verkligen dagens nostalgilåt. :)


nu ska jag sova. godnatt!

mat, singstar och prat

Kategori: familj och vänner

Hellu!

kvällen var väldigt trevlig och maten var riktigt god. Singstar blev det också och därefter sov jag kvar hos Matilda. Fast vi låg ju iochförsig och pratade väldigt länge. typ tjugo i fyra, eller om det var tjugo i tre, jag kommer inte ihåg somnade vi. Då hade vi hunnit med en massa struntprat. hehe
idag har jag bara sovit, tittat på tv och åkt hem och nu ska jag ner och dammsuga sen blire stallet och sedan ännu mer matte. ... kul va? inte matten iallafall.
Just ja, kameran dog så Malin hann inte ta några bilder :/ men men
Vi hörs!
Puss

cry me out

Kategori: musik

matte c

Kategori: malinjennybirgitta

har just tagit en liten paus ifrån mattepluggandet. Usch för Matte C säger jag bara. Iallafall så kikade jag lite på posh24.se och då hittade jag enjättehärlig låt. Jag blev lite smått betuttad. :)
Snart ska jag ut i stallet och rida och sen ikväll bär det av hem till Matilda. Jag ska fråga Malin om hon kan ta med sig kameran och knäppa lite kort så kan jag ladda upp några. ^^
Nej, nu måste jag plugga lite mer matte, men vi hörs!
Puss

i am what i am

Kategori: malinjennybirgitta

vill du inte ha mig för att jag är mig själv. om det är min personlighet du retar dig på så, fine, du kan dra åt helvete. för det lovar jag dig: jag tänker aldrig ändra på mig själv för att du ska tycka om mig. det är den här jag är. det är den här personen som har gjort att vi står där vi är idag. det kan du inte ändra på, och om du är så naiv att du tror att du kan ändra på mig för att jag ska passa in i din lilla sagovärld så behöver du inte ens vända dig om. för jag tänker inte se mig om även om det gör ont. du visste vad jag kände, du visste att jag inte ville ha något mer. sårar det dig så kan jag inte göra något åt det. jag orkar inte längre.  

I am what I am!

Tack för mig!

...

Kategori: malinjennybirgitta

I didn't hear you leave
I wonder how am I still here
And I don't want to move a thing
It might change my memory
Oh I am what I am
I do what I want
But I can't hide

not dead

Kategori: malinjennybirgitta

Jag har inte dött! jag har bara så fruktansvärt mycket att göra för tillfället.
Nu ska jag på tävlingsmöte i stallet så vi hörs nog senare.

Puss!

miljötinget

Kategori: Au Pair

Hejsan!

Miljötinget var grymt kul! Jag kan utan tvekan säga att det är bland det allra roligaste jag har varit med om.  Jag vet inte vad jag ska säga för att ni ska förstå hur kul jag tyckte att det var. Eller för att ni ska förstå hur mycket jag vill tillbaka. Bara spola tillbaka tiden och göra om det.
Här har ni lite bilder iallafall och jag låter dem tala för sig själva. :)









Godnatt :)