malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

iheartyou

Kategori: musik

ryktesspridning

Kategori: malinjennybirgitta

Vet ni förresten vad jag hatar med tjejer? Att de alltid går bakom ryggen på varandra och snakcar en massa skit hela tiden. Jag menar hur många tjejer är det egentligen som ärligt kan säga att de aldrig ahr gått bakom ryggen på någon annan. Ja, inte är det många inte. Varför ska vi alltid vara så himla bitchiga för? Och alltid snacka så mycket eller titta snett på andra.? Jag är så grymt trött på det. Visst det är ju självklart inte bara tjejer som går bakom ryggen på andra tjejer, det finns ju faktiskt en massa killar som också gör det.
Och det här med att sprida ut rykten då? Vad är det för mening med det? Och de sprids ju fortare än en löpeld.:S
Jag har själv haft rykten utspridda om mig. Bland annat att jag skulle vara lesbisk, att jag är en slampa, att jag har smörat till mig bra betyg i vissa ämnen. m.m.
Men det som är sbsolut svårast för mig att förstå är när man sprider ut falska rykten om någon annan och dessa rykten involverar en själv också. Är det någon som kan förklara detta för mig eller är det ett mysterium för er också?
Tycker ni förresten att skvaller och rykten är samma sak? Jag tycker iallafall inte det, men gränsen däremellan kan vara hårfin ibland så man får ju se upp när man skvallrar så att det inte blir ryktesspridning av det hela.

Näej, nu ska jag gå och lägga mig så att jag överhvudtaget orkar gå upp imorn bitti.
Puss och kram :)

mobilblogga

Kategori: malinjennybirgitta

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera men jag har sjukt mycket att göra hela tiden så det blir liksom aldrig av.
Jag har flera gånger försökt att fixa så jag kan blogga från mobilen, men det vill inte fungera. Är det någon som kan hjälpa mig? Eller försöka att förklara åtminstone? (a)

wish you were here

Kategori: musik

jag tycker verkligen inte om när texterna på låtarna stämmer in precis på hur det känns. Eller jo ibland, men just nu tycker jag INTE om det...
låten jag menar är denna:



Puss och godnatt

smisk

Kategori: familj och vänner

Haha hur normalt är det att man sitter och skriver med sin fasters pojkvän på facebook? Ganska normalt kanske. Men hur normalt tycker ni att det är att sitta och prata om smisk med sin fasters pojkvän? Nu råkar ju min fasters kille vara 24 så han är ju inte så gammal, men ändå.
Och man har då aldrig tråkigt när man pratar med honom. Där gjorde hon ett bra val ;)
haha  nej nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova.

Godnatt och sov så gott allihopa!
puss

(L)

Kategori: Au Pair

saknar gänget som var med till Tyskland så mycket att det gör ont. Jag visste inte att det kunde bli såhär. Usch säger jag bara. Men seriöst det är ju inte lite heller.


love you guys

ang. Tyskland ;)

Kategori: Au Pair

Tyskland was great! I loved it and i really want to go back! Snälla, någon som vet hur man spolar tillbaka tiden? (a) Haha
Bilder kommer senare när jag har fått dem av alla som var med. Jag kommer även att skriva mer om resan då.

"dra tills det kommer något vitt"

Kategori: familj och vänner

åh, jag måste bara berätta om en sak som hände i stallet igår.
Min snart trettonåriga lillasyster och jag står och pratar om allt möjligt och ganska snart glider vi in på ämnet killar och kärlek. Efter en liten stund frågar hon mig vad "runka" är. Jag blir helt ställd och vet inte alls hur jag ska svara på det. Jag skickar iväg ett par sms till några kompisar och frågar hur jag ska förklara det och efter en liten stund får jag svar ifrån Katta. " Säg bara att man drar i snoppen tills det kommer något vitt." Haha ni skulle ha sett min systers min när hon läste sms:et. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Det verkade iallafall som att hon tyckte att hon hade fått veta lite för mycket. ;)
haha sötan :)

Men ja, det kändes ju lite speciellt när hon frågade.

Nej, nu måste jag springa ner och duscha och sedan blir det sängen.
Ha det så bra allihopa!

Puss och Godnatt!

( och tack till alla ni som har varit in och kollat på min blogg dagligen, fastän jag inte har uppdaterat den. )

har varit väldigt dött

Kategori: malinjennybirgitta

Hejsan!

Det har varit väldigt dött här ett bra tag nu, men det är för att jag inte har haft tid. Det har varit Ungdomsledarutbildning, jobb, plugg, häst och videoinspelning. Och nu ska jag åka till Tyskland imorn så det blir nog inte uppdaterat förrän på söndag. Men jag är inte säker. Jag ska försöka att slänga in något inlägg om vad som händer nere i söder. Haha ifs så är det ju inte så långt söder men ni fattar.
Och nu har Malin åkt till Nya Zeeland. Jag är skapligt avundsjuk och det är sjukt hur mycket jag saknar henne. Det är antagligen bara för att jag vet att jag inte får träffa henne på ett tag men ändå. Och inte blir det bättre av att hon inte svarar på sms heller. Usch, usch, usch säger jag bara.