malinjennybirgitta

Mitt Au Pair-år i Tyskland.

long time no see, read.?

Kategori: Au Pair

Long time no see. eller read blir det väl egentligen. . 
Men jag har faktiskt haft väldigt fullt upp den senaste tiden så jag skyller på det. 
 
Jag har haft ledigt nu denna vecka eftersom Ronja har faschingsferien vilket betyder att de åkte ner till Oberstaufen förra fredagen och jag har varit själv sedan dess. Eller själv har jag egentligen inte varit. I lördags åkte jag och Elise till Volkach, hittade ett kloster och lekte nicke nyfiken inne i deras kyrka. Vi kunde dock iinte avgöra om den var protestantisk eller katolsk. Bilder kan jag lägga upp imorgon när jag har lite mer tid. 
senare på kvällen åkte vi hem till Pia och tittade på melodifestivalen och lagade Flygande Jakob. Riktigt roligt. Vi testade rött läppstift, färgade hår och gjorde slingor, fjantade runt och hade väldigt roligt. 

Söndag sov jag bort förmiddagen och åkte sedan till Elise och gick långpromenad med hästarna på nästan tre timmar innan vi åkte till ett cafe oc lyxade till det med fladenbrot och latte macchiato/varm choklad. vet ifs inte om det räknas som lyx om man käkar det en gång i veckan? vardagslyx?
På kvällen tog jag mig ett bad och sedan skypade jag med min underbara familj. :)

Måndag försvann otroligt fort. Jag sov inte speciellt länge men jag tvättade och städade en massa innan jag åkte till Elise och tog en promenad med hästarna. På kvällen skulle vi egentligen ha hittat på ngt som har med fasching att göra men vi var båda så trötta att vi bestämde oss för att laga lite mat och titta på film. Det blev KeinOhrHasen. En grymt bra film. Rolig som tusan. :)
 
Tisdag tidig jäkla morgon hoppade jag på tåget upp till Dortmund där jag hälsade på Anne. Riktigt trevligt och roligt. Mycket skratt blev det. Vi var till Hattingen och tittade på en massa gamla fina byggnader, på Onsdagen var vi till ett museum som jag sedan insåg att jag var på med skolan för några år sedan. :P 
På kvällen hoppade jag på tåget till Nürnberg igen. Bilder kommer när jag har fått dem av Anne. 

Torsdag sov jag bort förmiddagen och åkte sedan till Elise och tog ytterliggare en promenad med hästarna. Grymt mysigt att vara ute och gå med hästarna :) På kvällen tittade jag på "Unser song für Malmö", käkade köttbullar, potatis och gräddsås med lingonsylt och lite kladdkaka med hallon till efterrätt. Ja, det blir alltså Cascada som åker till Malmö i maj och representerar Tyskland i Eurovision song contest.vet inte om jag gillar låten eller inte. Det låter inte som Cascada tycker jag.

 
 
 
 Fredag försvann också fort då jag först tittade lite på Grey's Anatomy och sedan åkte till MediaMarkt och frågade ut dem om systemkameror och garantier. Åte därefter och hämtade upp Elise innan vi åkte in till Nürnberg där vi hade bokat thai massage. Skönt och välbehövligt känner jag.
På kvällen lagade vi lax och potatis, sallad och fruktsallad till efterrätt och tittade även på uppföljaren till KeinOhrHasen, ZweiOhrKüken. Grymt roliga filmer. :) 

Näej, nu ska vi hitta på någonting. 

pusshej